Een weekend Winterberg

 

Voor mijn vader’s 60ste verjaardag wilden we iets speciaals doen, een weekendje weg, maar waarheen?

Na een tijdje gezocht te hebben op Internet leek Winterberg een leuke, knusse locatie voor deze feestelijke mini roadtrip!

Winterberg is eigenlijk echt een locatie om te wintersporten, maar skiën en snowboarden zit er voor ons niet echt in. Ik heb al problemen met normaal lopen zonder te struikelen, laat staan als ik met ski’s aan uit een liftje moet springen.

Screenshot_20190409-184121_Instagram.jpg

Family weekend in Winterberg.

Veilig met beide benen op de grond gebleven.

Ons hotel was een schattige B&B, met een lieve Duitse vrouw die ons tips gaf voor restaurants, ons ontbijt maakte en zelfs mijn vader toen hij jarig was een cupcake met een kaarsje kwam brengen.

De pistes in Winterberg werden door middel van grote sneeuwmachines voorzien van een dikke laag sneeuw, maar uiteindelijk vielen de pakken sneeuw vanzelf uit de lucht.

Ik kon er helemaal niet tegen, sowieso is kou niets voor mij. Je moet mij eigenlijk net als een reptiel de hele dag onder een warme lamp houden. Zodra ik namelijk mijn hand uit mijn want haalde, werd deze binnen 1 tel vuurrood en kreeg ik in 1 klap ontzettende pijn van de kou… Volgens mij is er echt iets mis met me.

Je moet mij eigenlijk net als een reptiel de hele dag onder een warme lamp houden.

Wil je meer zien en weten van de Winterberg reis waar ik onder andere elk gerecht dat we gegeten hebben recenseer? Klik dan op onderstaande button. ✿

 
 
PicsArt_12-15-08.45.27.jpg