Bangkok Bitches – Een week met Missen

 
46146265_207861483427305_4292722029909781840_n.jpg

A week of misses in Bangkok.

Miss Denemarken en Miss Finland, twee meiden waar ik het heel goed mee kon vinden en die lekker down-to-earth waren.

Opeens kreeg ik een e-mail in mijn inbox, of ik naar Thailand wilde komen als “oud” Miss Universe deelneemster. In eerste instantie dacht ik, wat is dit nou weer voor vaag bericht en stuurde het dan ook door naar mijn manager.. Suspicious! Maar uiteindelijk..

Uiteindelijk bleek dus dat ik toch echt werd uitgenodigd door de Nederlandse ambassade in Thailand, het bleek te gaan om de Thaise Fashionweek, ik zou betaald worden en alles zou worden vergoed.

Verblijf, eten, transport, excursies, het klonk als een geweldige reis.

En daar ging ik, bepakt en bezakt naar Schiphol waar ik een berichtje ontving van Miss Polen. Zij was namelijk ook op Schiphol en zou het leuk vinden om samen te reizen.
Nadat ik mij met mijn dikke naad in de Privium Lounge had vol gegeten en gedronken (lekker een wijntje nemen, dan slaap je goed!) ontmoette ik haar. Ik ratelde in het Engels, vroeg haar hoe haar reis was, noem maar op, totdat ik merkte dat ze niet terug sprak en mij eigenlijk alleen maar als een bang en verward konijn aan keek.

“My English….Eh…Not so good.”

O.

Had ik dat weer, dat zou een lekker gezellig gesprek worden. Met de vertaler erbij vroeg ze uiteindelijk of ik wat water voor haar had. Ze had namelijk alleen Pools geld bij haar. Dat had ik niet, dus besloot ik flesjes water voor ons te kopen. Daarna vroeg ze ook of ik met haar naar de WC wilde.

Friends for Life.

Wil je uitgebreide zien wat er allemaal is gebeurd? Klik dan op onderstaande button.

Qua kleding was ik helemaal voorbereid. Ik dacht dit wordt Miss Universe 2.0. Iedereen zal erbij lopen in gala jurken, tot in de puntjes gestyled. Ik had rekening gehouden met de Thaise kledingvoorschriften en gewoontes en regels van het land. I was ready!

De kleding die ik mee had, was allemaal van het merk Burcin Dagli, een van mijn favorieten als het gaat om stijlvolle, vrouwelijke kleding.

 
 

Terwijl ik in dit heerlijke roze pakje rond liep, liepen andere meiden gewoon in korte spijkerbroekjes met afgetrapte, rubberen badslippers rond. Ok… Misschien was ik een beetje overdressed. Maar, hoe tof was het om deze kleding aan te kunnen hebben. En, als ik naar mezelf kijk vind ik het contrast tussen mijn handtattoo en het nette, stijlvolle pakje wel heel leuk.

De avonden waren vol gepland met events, die groots zouden zijn en GEWELDIG! Nu mag ik natuurlijk niet zeuren, een gratis reis, helemaal in Thailand, dat is geweldig. Maar de organisatie had wel, een klein beetje, ietsiepietsie overdreven… Vaak stonden we in een halflege zaal, met een treurig buffet en kwam de helft van de uitgenodigde meiden niet eens opdagen en zelfs de Nederlandse Ambassade vroeg op 1 event aan mij wat nou eigenlijk de bedoeling was.. Toen hebben we stiekem wel een beetje gelachen.

Qua kleding heb ik me helemaal uitgeleefd èn het toppunt was wel dat ik Jimmy Choo heb ontmoet en dat hij met MIJ op de foto wilde! ✿